SM WebBanner Products 2yszglxyorkaxgu8wwl2io

Sonomax

ONTDEK HOE WE HET GEHOOR BESCHERMEN EN VERBETEREN

We zijn het er allemaal mee eens dat lawaaislechthorendheid een ernstig Fully responsive 2yszgltemuvjb7vpmjvzeoberoepsrisico is voor werknemers en vaklieden die aan grote hoeveelheden geluid worden blootgesteld. Oren zijn net zo verschillend als vingerafdrukken en Sonolab bewijst dat alleen oordoppen die op maat gemaakt zijn voor iemands eigen oren de juiste bescherming via geluidsverzegeling of -demping kunnen geven: ze zijn comfortabel, effectief en vriendelijk in het gebruik.

 

GEPATENTEERDE PASMETHODE

Dit gepatenteerd systeem bestaat uit een eenmalig te gebruiken, verstelbare hoofdband met geïntegreerde opblaaspompjes gevuld met medische siliconen. De opblaasbare oordopjes zijn al aangebracht, klaar om op maat gemaakt te worden.

 

EXPANDERENDE OORDOPJES

De veiligheid van het product is uitgebreid getest, inclusief de sterkte van de blaas die tot 13 keer in volume kan groeien. De afgelopen 10 jaar zijn we voortdurend bezig geweest om onze expansietechniek voor op maat gemaakte oordoppen te verbeteren. Ondertussen kent deze methode al meer dan 200.000 gebruikers. De innovatieve Sonomax pasmethode bevat maar liefst twaalf gepatenteerde technieken die samen een op maat gemaakt oordopje (otoplastiek) opleveren dat zo ontworpen is dat het naadloos op elke toepassing in het oor past, zoals gehoorbescherming, oortelefoons, BluetoothTM-koptelefoons en gehoorapparaten.

Sonomax 01Sonomax 02

 

AANGEPAST AAN DE GEBRUIKER

Optimaal comfort en een ultieme pasvorm. Sonolab-oordoppen worden aangepast aan uw unieke oorafdruk zodat er een perfecte lawaaiwerende verzegeling ontstaat en gevaarlijk geluid geweerd wordt. Sonolab gebruikt, in tegenstelling tot andere maatwerktechnieken, een unieke methode waarbij de oordoppen van tevoren in een eenmalig te gebruiken hoofdband zijn aangebracht zodat u ze vervolgens zelf binnen vijf minuten passend kan maken.

 

 Boite self fit

EEN VOLLEDIG PRODUCT

Elk Sonomax-product wordt verkocht als een volledig pakket, bestaande uit een eenmalig te gebruiken hoofdband, een afneembaar naamplaatje met koord, een draagtas, een fles glijmiddel, een reinigingsdoekje, een handleiding en een snelstartgids